Anotació de PDF en línia

Avui m’ha donat per cercar eines d’anotació de PDF en línia.

Per què vull anotar a PDFs?

Quan l’alumnat m’envia o penja al Moodle un treball en PDF, les correccions sobre el mateix arxiu són més entenedores que fetes en comentaris escrits a part com a retroacció. Corregir directament i lliurar la correcció anotada sobre el propi document em sembla molt més convenient.

Per què en línia?

A l’escola es fa servir Windows XP/7 i als meus ordinadors Windows està desterrat. Necessito una eina que no depengui massa del PC en que treballi en cada moment.

Xournal és un bon candidat per instal·lar en “ordinador local”, te versions per Windows i Linux (i crec que Mac), però els diàlegs per obrir i desar arxius en Windows resulten estranys  per un usuari normal de Windows.

Que he trobat?

Passo a enumerar les eines que he trobat en un primer intent. NO faig constar les que semblen discontinuades a hores d’ara ni les que són només de pagament. Totes són gratis o almenys tenen la possibilitat de fer-se servir sense cost amb algunes limitacions.

PDFescape Crocodoc
PERSONAL
Algunes eines prou relacionades, però ja sigui per integrar en Moodle o com una possibilitat dins d’un concepte més ampli:
Moodle Assignment UploadPDF  Moodle Activities: AMVONET Room Diigo

Àngel.

Un pensament a “Anotació de PDF en línia

  1. Retroenllaç: Anotació de PDF en línia | TICTAC | Scoop.it

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *